Το κόκκινο κουμπί sos – προσωπικός συναγερμός – μπουτόν πανικού

Πώς να επιλέξετε ενα κουμπί sos για τους ηλικιωμένους

Η γήρανση του πληθυσμού δυστυχώς επιδεινώνεται και είναι φυσιολογικό ο ηλικιωμένος να μένει μόνος του στο σπίτι συνήθως αρκετές ώρες. Ο κρυφός κίνδυνος που φέρνουν οι ηλικιωμένοι που ζουν μόνοι έχουν γίνει κοινωνικό ζήτημα. Ευτυχώς υπάρχουν οι συναγερμοί πανικού που μπορεί να έχει επάνω τους ένας ηλικιωμένου , και μέσω αυτό να μπορεί να αναφέρει γρήγορα μια προειδοποίηση εάν χρειαστεί βοήθεια.

Τι είναι ο συναγερμός πανικού για τους ηλικιωμένους;

Ο συναγερμός πανικού για ηλικιωμένους ή sos alarm ή ακόμη επίσης ενα Συστήματα Τηλεφροντίδας, Προσωπικοί Συναγερμοί, Κουμπιά Πανικού, Κλήσεις Έκτακτης Ανάγκης, κ.λπ., είναι στην πραγματικότητα μια κλήση που γίνεται από αυτές τις συσκευές σε συγγενικά πρόσωπα των ηλικιωμένων , στην αστυνομία ή στις πρώτες βοήθειες  όταν χρειαστούν την βοήθεια τους

Όταν οι ηλικιωμένοι αισθάνονται αδύναμοι ή άβολα, πέφτουν ή βρίσκονται σε άλλες επικίνδυνες καταστάσεις, μπορούν να πατήσουν το κουμπί πανικού που φέρουν επάνω τους για να λάβουν υποστήριξη και βοήθεια από το καθορισμένα άτομα που έχουν  προ-επιλέξει.

Πώς μπορεί ένας συναγερμός πανικού να σας βοηθήσει να φροντίσετε τους ηλικιωμένους γονείς σας;

Το κουμπί πανικού είναι απαραίτητο εργαλείο για τους ηλικιωμένους για τους παρακάτω λόγους

  • Αναγνωρίστε τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης έγκαιρα. Οι ηλικιωμένοι είναι πιθανό να πέσουν να κτυπήσουν να λιποθυμήσουν , με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πατήσουν το κουμπί. Ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης για ηλικιωμένους που ανιχνεύει πτώσεις δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα.
  • Κάντε τους ηλικιωμένους που ζουν μόνοι να αισθάνονται πιο ασφαλείς. Το κουμπί πανικού για ηλικιωμένους είναι μικρό και φορητό, είτε φοριέται στον λαιμό είτε στον καρπό σαν ρολόι τους δίνει μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας όταν βρίσκονται μόνοι στο σπίτι.
  • Μειώστε το άγχος για την πτώση. Οι ηλικιωμένοι είναι λιγότερο ευέλικτοι από ότι οι νεότεροι έχουν κακή ισορροπία και όσο πιο πολύ φοβούνται ότι θα πέσουν, τόσο πιο πιθανό είναι να έχουν ατυχήματα. Με το κουμπί πανικού, οι ηλικιωμένοι μπορούν να χαλαρώσουν όταν μένουν μόνοι τους και ακόμη και να κάνουν κάποια άσκηση χωρίς ανησυχία.
  • Να σου δώσει ηρεμία. Όχι μόνο οι ηλικιωμένοι θα αισθάνονται ασφαλείς λόγω του κουμπιού πανικού, αλλά και τα μέλη της οικογένειάς τους που εργάζονται μακριά από το σπίτι.

Πώς λειτουργεί ο συναγερμός πανικού για ηλικιωμένους και πως επιλέγεται την κατάλληλη συσκευή SOS για το άτομό σας

Υπάρχουν δύο ειδών συσκευών sos για ηλικιωμένους.

Συσκευές για άτομα που κυκλοφορούν και έξω από το σπίτι

Συσκευές σε άτομα που που βρίσκονται μέσα στο σπίτι

Α. Εάν ο ηλικιωμένος κυκλοφορεί και έξω από το σπίτι το θα πρέπει να επιλέξετε μια συσκευή σαν ρολόι με κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας . Οι συσκευές αυτές σας δίνουν την δυνατότητα να σας ειδοποίηση ο ηλικιωμένος πατώντας το κουμπί πανικού sos που βρίσκετε πάνω στην συσκευή και αυτή αυτόματα θα σας στείλει ένα Sms στο κινητό σας και στην συνέχεια θα σας τηλεφωνήσει και θα μιλήσετε μαζί του με ανοιχτή ακρόαση. Επίσης με αυτές οι συσκευές μπορείτε μέσω μιας εφαρμογής να βλέπεται πάντα που βρίσκετε ο ηλικιωμένος. Ολες τις συσκευές αυτές λειτουργούν με μια κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας.

Β. Εαν ο ηλικιωμένος δεν κυκλοφορεί έξω μπορείτε να προμηθευτείτε την τηλεφωνική συσκευή sos 200  Η τηλεφωνική συσκευή βοήθειας sos 200 συνδέεται στην γραμμή του τηλεφώνου σας και δεν έχετε το επιπλέον κόστος της κινητής τηλεφωνίας.

Η συσκευή sos 200 εχει δυο sos το ένα σε ρολόι και το δεύτερο σε κρεμαστό μενταγιόν. Με το πάτημα του κόκκινου κουμπιού ΣΟΣ θα μπορούν να σας ειδοποιούν όταν θα χρειαστούν την βοήθεια σας. Ο ηλικιωμένος θα μπορεί να σας ειδοποιήσει εάν πέσει κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί. Δεν χρειάζεται να μετακινηθεί από την θέση του ή να καλέσει αυτός κάποιο τηλεφωνικό αριθμό. Η συσκευή αυτόματα θα τηλεφωνήσει στα νούμερα ανάγκης που έχετε καταχωρήσει και θα μιλήσετε μαζί του μέσω ανοιχτής ακρόασης.

Η εταιρεία μας έχει επιλέξει τα καλύτερα προϊόντα που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά και σας τα προσφέρουν για να βοηθήσουν σε αυτό το πρόβλημα.

ΤΗΛΕΦΩΝIKH ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ SOS 200 gps-tracker-watch-for-kids- ρολοι ηλικιωμενων εντοπισμου παρακολουθηση
Μειώστε το άγχος για την πτώση. Οι ηλικιωμένοι είναι λιγότερο ευέλικτοι από ότι οι νεότεροι έχουν κακή ισορροπία και όσο πιο πολύ φοβούνται ότι θα πέσουν, τόσο πιο πιθανό είναι να έχουν ατυχήματα.

Τώρα με το κουμπί πανικού, οι ηλικιωμένοι θα μπορούν να χαλαρώσουν και να αισθάνονται ασφάλεια όταν μένουν μόνοι τους και ακόμη να κάνουν και κάποια άσκηση χωρίς ανησυχία.